İksad Uluslararası Yayınevi Ücretsiz Açık Erişim Bilimsel Veri Tabanı Erişim Hakkında

İKSAD ULUSLARARASI YAYINEVİ

ÜCRETSİZ AÇIK ERİŞİM BİLİMSEL VERİ TABANI

2010 yılında kurulan İktisadi Kalkınma ve Araştırmalar Enstitüsü'nün bir iştiraki olarak 2014 yılından beri ilkeli bilimsel yayıncılık anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren İKSAD Uluslararası Yayınevi, bugüne kadar Asya'dan Amerika Kıtasına kadar farklı coğrafyalardan yerli ve yabancı yazarlara ait farklı dillerde (Türkçe, İngilizce, Rusça, Arapça, Çince, Bengalce …) ve pek çok disiplinden (Sosyal ve Beşeri bilimlerden Sağlık bilimlerine ..) 3000'in üzerinde nitelikli bilimsel kitabı akademi dünyasına kazandırmıştır.

Seçiciliğin ve bilimselliğin ön planda tutulduğu titiz editör süreci sonrası yayınlanan kitapları tamamı (PDF formatında) açık erişim şeklinde ücretsiz olarak araştırmacıların istifadesine sunulmaktadır. Yerli ve yabancı alanında söz sahibi çok değerli yazarlarımız ve editörlerimiz yoğun çalışmalarının ürünü olan ve açık erişim kütüphanemizde bulunan binlerce kitabın tam versiyonlarına web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz ve ücretsiz olarak sınırsız bir şekilde indirebilirsiniz.

Bilimsel nitelikten ve etik ilkelerden taviz vermeyen, yazarlarının ve editörlerinin bilimsel yetkinliği hususunda şüphe götürmez inanca sahip olan yayınevimiz kurulduğu günden itibaren tüm kitaplarını açık erişim olarak bilim dünyasının hizmetine sunmaktadır.

Not: İKSAD Yayınevi, 16.01.2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 'Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik' ve ÜAK 19.11.2019 tanımına göre 9 yıllık TANINMIŞ ULUSLARARASI YAYINEVİ kategorisinde yer almaktadır.

9 Ağustos 2023 tarihli Doçentlik kriterlerine ilişkin yeni açıklamaya göre diğer yayınevleri kategorisinde yer alan yayınevimizin kitapları doçentlik kriterlerine uygundur.

Kitaplara Ücretsiz Erişim İçin:https://iksadyayinevi.com/

21.08.2023 |  Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı