[Ankos-tr] McGraw Hill Access Platformları Deneme Erişimi

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi : 15.11.2021

\n\n

McGraw Hill Access Engineering Veritabanı

\n\n

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi : 15.11.2021

\n\n

• Access Engineering veri tabanı içeriğinde aşağıdaki konu başlıkları yer almaktadır:
\n1. Biyomedikal Mühendisliği
\n2. Kimya Mühendisliği
\n3. İnşaat Mühendisliği
\n4. İletişim Mühendisliği
\n5. Elektrik Elektronik Mühendisliği
\n6. Enerji / Petrol Mühendisliği
\n7. Çevre Mühendisliği
\n8. Malzeme Mühendisliği
\n9. Makine Mühendisliği
\n10. Endüstri Mühendisliği
\n11. Yazılım Mühendisliği
\n12. Operasyonel Yöneticilik
\n13. Schaum Serileri yer almaktadır.

\n\n

Erişim Linki: http://accessengineeringlibrary.com

\n\n

Veri tabanı kullanım kılavuzu için lütfen BURAYA tıklayınız.

\n\n

Access Pharmacy

\n\n

Access Pharmacy McGRAW HILL yayınevinin Eczacılık alanında geliştirdiği ve ABD’de eczacılık eğitimi / board sınavı (NAPLEX) en çok kullanılan veritabanıdır. Düzenli olarak güncellenen, eczacılık eğitiminin değişen taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış çevrimiçi kaynaktır. AccessPharmacy, kullanıcılara önde gelen eczacılık referanslarını keşfetmeye, müfredat konularını taramaya, ilaçları ve takviyeleri araştırmaya ve kullanıcılara eczacılık ile ilgili en son haberler ile bilgilerini güncel tutmalarına olanak tanır. Görsel vakalar ve vaka çalışmaları ile öğrencilerin karar verme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur.

\n\n

Erişim Linki: https://accesspharmacy.mhmedical.com/

\n\n

Access Surgery

\n\n

McGraw Hill – ACCESS SURGERY; Uzmanlara, klinisyenlere, araştırmacılara ve tüm sağlık çalışanlarına çok zengin bir cerrahi içerik sunmaktadır. Ameliyat vaka senaryoları, çok çeşitli ameliyat videoları, interaktif görüntü, güncellenmiş içerik, semptom veya hastalıklar ile ilgili ayırıcı tanılar, ameliyatlarla ilgili prosedürler, ilaç monografileri, ameliyat rotasyonunu destekleyecek ve kolaylaştıracak bir çok kaynak, vaka senaryoları, soru-cevap etkileşimi içermektedir.

\n\n

Erişim Linki: https://accesssurgery.mhmedical.com/

\n\n

AccessPediatrics

\n\n

 McGraw Hill tarafından anestezistler için geliştirilmiş çok sayıda ders kitabına erişim imkanı, klinisyenlere ve tüm sağlık çalışanlarına zengin içerik sunmaktadır; prosedürler, pediatrik ders anlatımları, hasta sağlığı modülleri, etkileşimli öz değerlendirmeler, ilaç monografileri, düzenli olarak güncellenen kaynaklar, çeşitli kılavuz içerikleri, A-Z’ye prosedür kaynakları, çok sayıda fotoğraf ve açıklamaları, video ve animasyon zenginliği ile kullanıcılar için eşsiz bir kaynaktır.

\n\n

Erişim Linki: https://accesspediatrics.mhmedical.com/

\n\n

AccessEmergencyMedicine

\n\n

McGraw Hill Medical'den AccessEmergency Medicine, acil servisin (ED) acil ihtiyaçlarının tümünü tek bir platformda karşılamaya yardımcı olur. Düzenli olarak güncellenen bu kapsamlı Kütüphane, acil tıp kaynağı, nörolojik ve pediatrik acil durumlardan zehirlenme ve travmaya kadar AS'de karşılaşılan geniş bir şikayet yelpazesi için hızlı tanı ve tedavi yanıtları sağlar - herhangi bir cihazda optimize edilmiş görüntüleme için özel olarak tasarlanmıştır.

\n\n

Erişim Linki: https://accessemergencymedicine.mhmedical.com/

\n\n

Access Medicine

\n\n

Klinik tıp ve genel tıp alanında önemli bir kaynak olan Access Medicine veritabanı;  90’dan fazla tıp kitabı, ders kitapları, güncellenmiş içerik, binlerce fotoğraf ve açıklama, etkileşimli öz değerlendirme ve kayıt dosyaları içermektedir.  Tanı araçları da sağlamasının yanı sıra kapsamlı bir arama platformu ve mobil cihazlara içerik yükleme özellikleri de kullanıcılara sunulmaktadır.

\n\n

Erişim Linki: https://accessmedicine.mhmedical.com/

\n\n

 

5.10.2021 |  Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı